Wat bied ik

Moderator

Ben je op zoek naar een scherpe gespreksleider? Iemand die snel verbanden legt en een discussie in goede banen leidt? Iemand met een brede kennis en vanuit diverse invalshoeken zaken bekijkt? Iemand die mensen uitdaagt om met hun ideeën te komen? Dan ben ik jullie moderator!

Of het nu gaat om innovatie- of inspiratiebijeenkomsten. Van een team of heel bedrijf. Samen maken we er een geslaagd event van. In ruil voor een kop koffie kom ik graag met je bespreken hoe ik een bijdrage kan leveren aan het succes van jouw bijeenkomst.

Spreker

Ik vertaal trends naar inzichten en mogelijke strategieën. Door mijn achtergrond en brede interesse geef ik vooral presentaties op snijvlak technologie, agro en waarde creatie. Dan voel ik me als een vis in het water. Mijn presentaties zijn inspirerend en motiverend. Als je een spreker zoekt op het gebied van Food of Mobility dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Presentaties moeten een doel hebben. Welk gevoel moet er ontstaan en wat vertellen mensen elkaar na een presentatie? Ik bespreek dit graag vooraf met je.

 

Consultant

Mijn motto is: “Doen is de beste manier van denken”. Blijf niet te lang tussen de muren van je bedrijf hangen maar ga het vooral doen in de praktijk. Mijn kracht schuilt in het vertalen van het denken naar het doen. In de “denkfase” kan ik ondersteunen bij het genereren van nieuwe inzichten, ideeën en concepten en dat vertalen naar een smart business model. In de “doenfase” staat het naar de markt brengen van een nieuw concept, product of dienst centraal.

Heel mijn werkzame leven ben ik al met innovaties bezig. In mijn werk zet ik sociale innovatie centraal. Dynamisch managen, flexibel organiseren en de juiste keuze van samenwerkingspartners zijn daarin de factoren voor succes. Door mijn grote netwerk kan ik snel de juiste partijen bij elkaar brengen als dat nodig is. Tevens ben ik lid van het Yellow Cats innovation leaders network. Zo kan ik over de meest actuele kennis over succesvol innoveren beschikken en heb ik zicht op toekomstige trends. Ook heb ik verschillende start-ups geholpen bij het betreden van de markt.