Eat the Farm

Presentatie: “Eat the Farm” gaat over de uitdaging om de wereldbevolking van voedsel te blijven voorzien. Er moet meer geproduceerd worden met minder gebruik van productiefactoren en minder milieubelastend. We staan voor een gigantische opgave. Voedsel moet weer zoveel mogelijk geproduceerd worden op de plek waar het geconsumeerd wordt. Centraal staat de vraag hoe ieder individu daaraan kan bijdragen. Ik neem het publiek mee in mijn persoonlijke ervaring met mijn “thuisteelt” en de “tik” die ik van mijn vader geërfd heb. Ik vertel over de beleving van lokaal en regionaal produceren en verder ga ik in op hoe je bewuster groente en fruit kan consumeren waarbij herkomst, gezond en duurzaam centraal staan.

Doelgroep: iedereen die geïnteresseerd is in voedingstuinbouw

Duur: maximaal 30 minuten

Interesse en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via peter@bisser-consult.nl