Nieuwe Wegentocht

“Je moet dwalen om nieuwe wegen te ontdekken”

Doel: even los komen uit de dagelijkse sleur, nieuwe wegen en inzichten ontdekken en elkaar leren kennen. Het is de start van iedere opdracht.

Hoe: door met mij te dwalen en te sparren in de natuur. Wandelend een gesprek voeren is goed voor de creativiteit en is ook nog eens gezond. Onderzoek heeft aangetoond dat het creatieve denkvermogen met gemiddeld 60% stijgt wanneer je wandelt.

Voor wie: voor iedereen die nieuwe wegen zoekt om succesvol te ondernemen.

Wat: onder het genot van een goede bak koffie op onze boerderij De Bisser maken we kennis. Van hieruit maken we een wandeling in het stroomgebied van de rivier de Berkel en de Slinge. We dwalen door het unieke Achterhoekse coulisselandschap. Over een landgoed met boerengrond, bos, singels en paddenstoelen. Langs weilanden met stallen, koeien en paarden. Samen sparren we over de vraagstukken waar jouw organisatie mee worstelt en verkennen aan welke opdracht invulling gegeven moet worden. Na een paar uur dwalen wordt het tijd voor een goede lunch in een dorpscafé waar de tijd stil gestaan heeft. Tijdens de lunch vatten we ons gesprek samen. Hebben we vertrouwen in elkaar? Hebben we de opdracht op hoofdlijnen scherp voor ogen en wat is de volgende stap?

De tocht kan eindigen of starten met een lunch. Dit is afhankelijk of je voorkeur hebt voor een tocht in de ochtend of middag.

Meer weten of een tocht boeken? Stuur een e-mail naar peter@bisser-consult.nl

 

Boven: Boerderij De Bisser - Onder: een impressie van de omgeving