Nieuwe Wegentocht

“Je moet dwalen om nieuwe wegen te ontdekken”

Doel: even los komen uit de dagelijkse sleur, nieuwe wegen en inzichten ontdekken voor strategische ondernemersvraagstukken of persoonlijke dilemma’s.

Hoe: door met mij één op één te dwalen en te sparren in de natuur. Wandelend een gesprek voeren is goed voor de creativiteit en is ook nog eens gezond. Onderzoek heeft aangetoond dat het creatieve denkvermogen met gemiddeld 60% stijgt wanneer je wandelt.

Voor wie: voor iedereen die nieuwe wegen zoekt in het werk, zowel individueel als voor de organisatie.

Wat: onder het genot van een goede bak koffie op onze boerderij De Bisser maken we kennis. Van hieruit maken we samen een wandeling in het stroomgebied van de rivier de Berkel en de Slinge. Natuurlijk zetten we onze smartphones op stil en de knapzak gaat mee. We dwalen door het unieke Achterhoekse coulisselandschap. Over een landgoed met boerengrond, bos, singels en paddenstoelen. Langs weilanden met stallen, koeien en paarden. Samen met jou spar ik over de vraagstukken waar je mee worstelt. Door mijn brede ervaring kan help ik je een weg te vinden om deze vraagstukken op te lossen. Na een paar uur dwalen wordt het tijd voor een goede lunch in een dorpscafé waar de tijd stil gestaan heeft. Tijdens de lunch vatten we ons gesprek samen. Met de opgedane inzichten heb jij weer genoeg handvatten om jouw vraagstuk verder vorm te geven. De tocht kan eindigen of starten met een lunch. Dit is afhankelijk of je voorkeur hebt voor een tocht in de ochtend of middag. Van de tocht maak ik een samenvatting met foto’s. Zo heb jij tijdens de tocht alle aandacht voor jouw gedachten. En als het verblijf jou goed bevalt, blijf dan gerust de rest van de dag hangen of werken op onze boerderij.

Kosten? Jij bepaalt wat deze tocht jouw heeft opgeleverd en welke waarde jij er aan toekent. 

Meer weten of een tocht boeken? Stuur een e-mail naar peter@bisser-consult.nl

 

Boven: Boerderij De Bisser - Onder: een impressie van de omgeving