Over mij

BISser Consult is een strategie- en innovatiebureau. De naam BISser is afgeleid van Business Innovation Strategies. Tevens is “De Bisser” de naam van de boerderij van waaruit ik werk. Mijn naam is Peter Post. Vanuit BISser Consult ondersteun ik ondernemers en ondernemingen bij strategie & innovatie. Ik heb ruime ervaring op deze gebieden.

Na mijn opleiding Technische Computerkunde aan de Technische Hogeschool in Rijswijk werkte ik bij diverse agrarische technologie bedrijven op R&D afdelingen. Tijdens mijn loopbaan volgde ik bedrijfskundige opleidingen. Bij TSM Business School behaalde ik mijn MBA-titel met een thesis over internationale marktontwikkeling door strategische samenwerkingsverbanden.

Bij verschillende bedrijven heb ik leidinggevende functies bekleed. Rode draad in alle functies is de agrarische sector, strategie en innovatie. Met deze ervaring op zak ben ik in 2017 part-time gestart met BISser Consult. Hiermee kan ik naast mijn werk bij Achmea andere bedrijven ondersteunen met mijn ervaring op het gebied van strategie & innovatie.

Mijn “roots” liggen in het Westland. Ik ben opgegroeid met de tuinbouw. Het zit in mijn DNA. Mijn opa teelde onder andere komkommers in Oude Leede. Toen, in de oorlogsjaren, nog onder platglas.

Er is sindsdien veel veranderd. De tuinbouw in Nederland is meester geworden in het telen van een kwalitatief hoogwaardig product tegen de minste milieubelasting. Dit is tot stand gekomen door focus op continue innovatie en kennisuitwisseling. Vanaf mijn jeugd ben ik al betrokken bij agrarische innovatie en heb daarmee een groot netwerk opgebouwd.

Neem gerust contact met mij op om vrijblijvend te verkennen wat ik kan betekenen voor jouw bedrijf.