Wat bied ik

Mijn motto is: “Doen is de beste manier van denken”. Blijf niet te lang tussen de muren van je bedrijf hangen maar ga het vooral doen in de praktijk. Mijn kracht als innovatiemakelaar en strateeg schuilt in het vertalen van het denken naar het doen. Ik kan ondersteunen en coachen bij het ontwikkelen van een business plan, bedrijfsstrategie en de waardepropositie. Ook bied ik hulp bij het vinden en opzetten van consortia en projectvorming met andere bedrijven en/of kennisinstellingen.

In mijn werk zet ik sociale innovatie centraal. Dynamisch managen, flexibel organiseren en de juiste keuze van samenwerkingspartners zijn daarin de factoren voor succes. Door mijn grote netwerk kan ik snel de juiste partijen bij elkaar brengen als dat nodig is. Tevens ben ik lid van het Yellow Cats innovation leaders network. Zo beschik ik over de meest actuele kennis over succesvol innoveren en heb ik zicht op toekomstige trends.

Voorbeelden van opdrachten:

  • Ideegeneratie. Iedere innovatie begint met een creatief idee. En iedereen kan creatief zijn, maar hoe kom ik tot een inspirerende omgeving waarin ideeën gaan leven?
  • Conceptontwikkeling. Je ziet kansen, maar hoe kom je nu tot een concept waar je klant op zit te wachten? En hoe verdien ik daar geld mee?
  • Marktintroductie. Hoe krijg ik mijn nieuwe product of dienst nu snel en succesvol naar de markt? Kan dit met hetzelfde business model of zijn er aanpassingen nodig?

Neem vrijblijvend contact met me op via peter@bisser-consult.nl om te bespreken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.